Bli medlem i ULO du også!

Kontingenten du betaler nå, gjelder for 1 år fra registrert innmelding!

( altså 12 mnd medlemsskap, uansett når på året en melder seg inn)


Vi i ULO tror vi nå, mer enn noensinne , har behov for å stå sammen for vår rett til et verdig liv! Store endringer har skjedd etter uførereformen, og også i etterkant har endringer med negativt fortegn fortsatt. 

For kr. 300,-  i året kan du være med å bidra til å ivareta uføres rettigheter. Dette er penger du raskt kan spare inn ved å utnytte våre medlemsfordeler. Fyll ut skjemaet under, og du mottar en mail og sms med faktura og informasjon om ditt medlemsskap i ULO. Vær vennlig å bruk kidnr på faktura, da vil vi raskt få registrert din innbetaling. Medlemskontingenten du betaler nå, gjelder for 1 helt år fra du er registrert inn som medlem. Når kontingenten er registrert betalt, får du tilsendt medlemskort på mail, dette tar normalt 2-4 uker. Send mail til medlem@ulo.no (legg gjerne til medlem@ulo.no i din kontaktliste, da vet du at mailen fra oss kommer til deg)dersom du ikke har fått kortet innen 6 uker. 

Støttemedlemskap koster kr 150,-  for 1 år. Vi gjør oppmerksom på at ved støttemedlemskap har man ikke stemmerett, eller tilgang til medlemsfordeler og medlemsportalen. Støttemedlemmer har mulighet til å være med i medlemsgruppen på facebook, samt at nyhetsbrev sendes ut til både hovedmedlemmer og støttemedlemmer. Vi vet at noen uføre har en svært vanskelig økonomi, derfor ønsker vi også å holde medlemsgruppen åpen for støttemedlemmer, slik at de som pga økonomisk situasjon må velge støttemedlemsskap, har en mulighet til å delta i fellesskapet på medlemsgruppen vår. 
 

Vi ønsker deg velkommen som medlem i ULO!

Felt markert med * er påkrevd

Når du har meldt deg inn vil du motta en faktura fra noreply@invoice.24sevenoffice.com. Husk å sjekke spmfilteret, om du ikke finner mailen. Og/eller legg adressen til i din kontaktliste, da vil du være sikker på å motta mailen.


10 gode grunner til å bli medlem

Medlemsfordeler

Det skal lønne seg å være medlem i ULO! Vi jobber aktivt med å skaffe medlemsfordeler på et nasjonalt nivå. Disse vil publiseres her etterhvert som avtalene blir gjennomført. 

Her er en oversikt over hvilke rabatter medlemmer får.


Alle fordelene krever koder eller medlemskort, de finnes tilgjengelig inne på medlemsportalen.
 

 

Yogafarm

70 % på månedsabonnement, kr 59.
Ditt online yogastudio! 
Ingen bindingstid på abonnementene, og medlemmer kan starte og stoppe et abonnement etter ønske. 

Alle ULO medlemmer som har fått rabatten, vil beholde den så lenge de holder sitt abonnement gående (ikke stopper eller sier opp), også om man senere mister sin uføre status, så lenge en er medlem av ULO. Dersom noen urettmessig bruker rabattkode, vil de bli krevd for ordinær pris, med tilbakevirkende kraft.

 

Tusenfryd

10% rabatt på vår billettlukepris, gjelder på ordinære åpningsdager, en valgfri dag: Billettene kjøpes på web. Våre ordinære og veiledende priser i billettluke er 399 kr- 409 kr i april- juni. 419 kr i juli og august, og kr 399 i september 2016. Priser er for gjester over 120 cm.

Tilbudet gjelder for inntil fire personer. Prisene overfor er pr billett. Medlemskort må fremvises sammen med billetten ved inngangen. Billettene kjøpes av hver enkelt medlem på vår webshop.

 

I love dogs & I love cats

15% på alt til katt og hund. Norges morsomste nettbutikker for katt og hund på nett! 

 

Eukanubashop
Eukanubashop har kvalitetsfôr for hund og katt.Gratis frakt over 500,- og 10% på alle varer. Få varene levert hjem på døra.

 

Brilleland

Synsundersøkelse 350,- (normalpris 490,-),Gratis brilletilpasning,15% rabatt på briller/solbriller med styrke,10%  rabatt på kontaktlinser, ved kontantkjøp av 6 mnds forbruk,(Gjelder kun ved kjøp i butikk, husk medlemskort!)

 

Extra Optical
Briller  15% rabatt
Solbriller med styrke  20% Rabatt
Sportsbriller med styrke 20% rabatt

rabattene gjelder alle innfatninger + basis enstyrkeglass med tilpasset styrke.

 

Eurodent Tannklinikk
10% rabatt på alle behandlinger for medlemmer OG dets nærmeste familieGjelder Eurodents 4 klinikker i Oslo, Bergen, Alta og Budapest.

 

Actic Treningssenter

10 % i Oslo
15% utenfor oslo
Fri innmelding og ingen bindingstid
Krever medlemskortet

 

Bambusshop

Kvalitetsklær fra Witjuti, laget av 95% viscose fra Bambus og 5% Spandex. Klærne er supermyke mot huden, absorberer fuktighet og kan brukes lengre uten å lukte svette. Alle medlemmer får 20% rabatt på ordinære varer på www.bambusshop.no. Krever egen rabattkode

 

NorgesTaxi AS

10% rabatt i Oslo, 5% rabatt i Bergen, Stavanger, Trondheim og Buskerud. (Gjelder vanlig bil 1-4 pers uten spesielle behov, og kan ikke brukes sammen med TT-kort) Må bestilles via deres app for smarttelefoner.

 

Lucky Linda TV

20% rabatt på alle medlemskap

 

Cochs Pensjonat
10% rabatt på overnatting.

 

Choice Hotell

Hovedsamarbeidspartner

10 % i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. Gjelder også Thiefs hoteller!

 

Best Western Hoteller

10 % på BAR-priser

Gjelder 160 hoteller i hele norden!

(Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island)

 

Scandic Hotels

10% på overnatting i Norden. (Norge, Sverige, Danmark og Finland)Krever egen rabattkode!

Dr. Holms hotell
15% rabatt på rom m/frokost. Gjelder ikke jul, nyttår, påske og Skarverennet. Det tas forbehold om at de i sjeldne perioder ikke selger rom/frokost ved ledig kapasitet. OBS! Må oppgi ULO rabatten ved bestilling!

 

Dr. Holms hotell
15% rabatt på rom m/frokost. Gjelder ikke jul, nyttår, påske og Skarverennet. Det tas forbehold om at de i sjeldne perioder ikke selger rom/frokost ved ledig kapasitet. OBS! Må oppgi ULO rabatten ved bestilling!

 

Økologisk hudpleie og hår.

10 % rabatt på alle bestillinger, gjelder ordinære priser. 

 

Nettbutikken for helse og velvære!

10 % fast rabatt på alle ordinære varer.

 

Kosttilskudd, supermat, kroppspleie, matvarer!

20 % på alle ordinære priser

 

Bilutleie

15 % rabatt på dynamiske priser!

Bli medlem