Bli medlem i ULO du også!

Kontingenten du betaler nå, gjelder for 1 år fra registrert innmelding! ( altså 12 mnd medlemsskap, uansett når på året en melder seg inn)
Vi i ULO tror vi nå, mer enn noensinne , har behov for å stå sammen for vår rett til et verdig liv! Store endringer har skjedd etter uførereformen, og også i etterkant har endringer med negativt fortegn fortsatt. 

For kr. 300,-  i året kan du være med å bidra til å ivareta uføres rettigheter. Dette er penger du raskt kan spare inn ved å utnytte våre medlemsfordeler. Fyll ut skjemaet under, og du mottar en mail og sms med faktura og informasjon om ditt medlemsskap i ULO. Vær vennlig å bruk kidnr på faktura, da vil vi raskt få registrert din innbetaling. Medlemskontingenten du betaler nå, gjelder for 1 helt år fra du er registrert inn som medlem. Når kontingenten er registrert betalt, får du tilsendt medlemskort på mail, dette tar normalt 2-4 uker. Send mail til medlem@ulo.no (legg gjerne til medlem@ulo.no i din kontaktliste, da vet du at mailen fra oss kommer til deg)dersom du ikke har fått kortet innen 6 uker. 

Støttemedlemskap koster kr 150,-  for 1 år. Vi gjør oppmerksom på at ved støttemedlemskap har man ikke stemmerett, eller tilgang til medlemsfordeler og medlemsportalen. Støttemedlemmer har mulighet til å være med i medlemsgruppen på facebook, samt at nyhetsbrev sendes ut til både hovedmedlemmer og støttemedlemmer. Vi vet at noen uføre har en svært vanskelig økonomi, derfor ønsker vi også å holde medlemsgruppen åpen for støttemedlemmer, slik at de som pga økonomisk situasjon må velge støttemedlemsskap, har en mulighet til å delta i fellesskapet på medlemsgruppen vår. 

Vi ønsker deg velkommen som medlem i ULO!

Felt markert med * er påkrevd

Når du har meldt deg inn vil du motta en faktura fra noreply@invoice.24sevenoffice.com. Husk å sjekke spamfilteret, om du ikke finner mailen. Og/eller legg adressen til i din kontaktliste, da vil du være sikker på å motta mailen.


Det skal lønne seg å være medlem i ULO! Vi jobber aktivt med å skaffe medlemsfordeler på et nasjonalt nivå. Disse vil publiseres her etterhvert som avtalene blir gjennomført. 
Alle fordelene krever koder eller medlemskort, de finnes tilgjengelig inne på medlemsportalen.
Lenke til:

Oversikt over Medlemsfordeler

 

10 gode grunner til å bli medlem