Bli med å verve medlemmer, informere om at ULO finnes!

Når du er engasjert, forteller, så blir andre mer interessert i å høre mer, enn bare en betalt annonse...
Bli med å reklamere, informere, og verve! 

I forbindelse med Arendalsuka, der vi har stand nå, ønsker vi aktive medlemmer over hele landet! 

Vi velger å la medlemmene bruke kreative ideer, alt fra å være "så kreativ" som å dele vår fb-side, nettside f.eks- til å være litt mer oppfinnsomme, som å søke opp vår flyer, skrive ut den, og danse i gata kun ikledd flyers fra ULO. 
Jo mer hver og en reklamerer, informerer, og anbefaler andre å bli medlem av ULO...
 jo flere medlemmer får vi! Og det uten at vi må betale tusenvis av kroner for sponsing, og reklameplass. Men du kan få betalt for din reklame, om du vinner gavekort!
Send inn bilder på mail til post@ulo.no , eller du kan legge de rett ut i vår lukkede facebookgruppe. Vi samler opp bilder med navn fra mail og gruppe om 3 uker- da trekkes første gavekort, ene og alene basert på innsatsen. Så trekker vi videre 1 gavekort, for hver 25 nye hovedmedlem! 
Både hovedmedlemmer og støttemedlemmer kan delta på lik linje i denne kampanjen.

Det handler i tillegg om verdighet, det handler MYE om verdighet! Ingen skal måtte gjemme seg, og hviske nei, jeg er syk, jeg er ufør, jeg jobber ikke- hysj ikke si det. 
Det er mange årsaker til uførhet, og hvorfor skal det være godtatt at "noen grupperinger skal få være uføre med stolthet", mens andre skal skamme seg?

Vi må løfte hodet, våge å si- jeg er ufør, jeg er en verdifull ressurs. Og ikke minst bidra til at andre uføre kommer ut av det skapet de gjemmer seg i.

La oss tørre å heve hodet, og vår rett til et verdig liv! La oss hjelpe andre uføre, slik at de får vite at du og jeg også eksisterer- de er ikke alene. Bli med å verve medlemmer, informere om at ULO finnes! 
Her finner du en flyer, som du kan laste ned og skrive ut, så kan du dele den!

Last ned her!