Lansering av medlemsportal, feires med vervekampanje og halv pris for nye medlemmer!

I våres begynte vi med "prosjekt ny nettside", en prosess som tar tid. I juni falt valget på Gasta design & kommunikasjon, som leverandør. Det var et godt valg, og vi er svært fornøyde med både design og kommunikasjon! Noen kan kanskje synes de har ventet alt for lenge på at medlemsportalen skulle bli lansert- men nå slipper de å vente lenger! 
Vi som har jobbet med dette, synes ikke det har tatt så lang tid, med tanke på ferietid, andre oppgaver og vår kapasitet. Og all ære til Vidar, Magnus og Ingar hos Gasta (etternavn er vanskelig å huske, håper på tilgivelse for det), som har utvist tålmodighet, vært tilgjenglig og svart på mange spørsmål fra oss i ULOs styre og arbeidsteam. Det blir nok flere spørsmål også, men vi retter en stor takk til dere!

Vi burde kanskje feiret dette med kaffe og bløtkake hos gjengen i Sogndal, men vi har ikke helt kapasitet til å komme oss dit, så vi feirer istedet med halv pris for nye medlemmer (innmeldte fra 23/9-16) og en verve/promoteringskampanje som kan gi en liten gevinst hos de som alt er medlemmer, og har lyst til å gjøre en innsats for promotering av Uføres Landsorganisasjon ULO. 

I tillegg så vil de som registrerer seg som brukere av medlemsportalen den første uken, være med i trekningen av en overraskelse. 

Vi håper vi ser mange aktive medlemmer inne på medlemsportalen etterhvert! For å registrere deg, så ser du nederst på siden, og følger instruksjonene. Vi må sjekke medlemsnr og navn før vi godkjenner manuelt, så vi må be om forståelse for at det kan ta litt tid. Men, vi vil strekke oss langt den første uken, for å få godkjent dere raskt. Husk å sjekk mailen dere oppgir i innloggingen.