VI GIR BORT ET GRATIS MEDLEMSKAP!

gave%20til%20besvaer.jpg

 

Er du en av dem som ønsker å bli medlem i ULO?

Men for tiden ikke har økonomisk overskudd til å tegne medlemskap?

Et av våre medlemmer har gitt i gave ett medlemskap, til en som melder seg inn til kampanjeprisen nå på nyåret. Dette er en gave, til et medmenneske som ikke har råd til å tegne medlemskap.

 

 

Dette er "første mann til mølla"- prinsippet. Fyll ut innmeldingskjemaet, og i feltet for gavemedlemskap (nederst i innmeldingskjemaet) kan du skrive "ønsker gavemedlemskap for 2017". Den første som blir registrert med dette i feltet, vil motta gavemedlemsskapet som er gitt.

Vi vil også informere om, at vi har en venteliste, slik at øvrige som skriver dette i feltet, vil automatisk bli registrert på vår venteliste.

 

Oppdatering 14/2-17: I forbindelse med utdelingen av et gavemedlemsskap i ULO, mottok vi flere som ønsket å motta. Samtidig ble flere inspirert til å gi bort- så flere har nå fått anledning til  å motta gavemedlemsskap! 
Det er svært hyggelig å både motta og gi videre, og vi retter en stor takk til gode medmennesker, som ønsker å gi flere mennesker mulighet til å være en del av ULO! 

Ønsker du å være medlem, men ikke har økonomi til det- så har vi året rundt åpent for å søke om gavemedlemsskap. Vi har som nevnt en venteliste, dersom vi ikke har gavemedlemsskap når du søker om det på innmeldingsskjemaet. 

Er du en av de som ønsker å gi en gave, så husk å merke innbetalingen med "gavemedlemsskap".

De som mottar gavemedlemsskap, er likeverdige medlemmer, og vi informerer selvsagt ikke om hvem som har mottatt gavemedlemsskap.


 

ULO er et talerør for de uføretrygdede.

  • Vi står sammen for et verdig liv.
  • Vi kjemper for de uføres rettigheter.
  • Vi kjemper for likeverd i samfunnet.
  • Vi kjemper for å bli hørt.


Om du ikke er ufør i dag, så vet man ikke hva morgendagen bringer.
Uførhet kan ramme hvem som helst, ung som gammel, og i hvilket som helst samfunnslag.
Bli med oss å kjempe for at de uføres hverdag skal bli bedre.

Bli med oss å kjempe for at de uføres hverdag skal bli bedre.
Du kan melde deg inn i Uføres Landsorganisasjon, her.