Det lønner seg å være medlem i ULO!

Vi har en fantastisk nyhet å fortelle alle våre medlemmer! 

Det viser seg at det er flere bedrifter som ønsker å vise sin støtte til våre medlemmer i ULO, og det i konkret handling! Det må kanskje en organisasjon til, for at samfunnet forøvrig skal vite hvor de kan få gitt av sin omtanke og forståelse til flere uføre mennesker. 

For vi har fått mange GAVEKORT som en oppmerksomhet til jul til våre medlemmer. Desember blir en artig måned med flere trekninger og mange vinnere!

Vi tok kontakt med flere bedrifter, og det vi har fått av gavekort på en snau uke, er fra disse bedrifter: 

Kappahl gir 1 gavekort på 500 kr

Specsavers gir 5 gavekort a kr 500 kr

Dolly Dimples gir 4 gavekort med verdi av en stor pizza på hver enkelt

Holmsbu Spa gir 3 gavekort

Soma helsekost gir oss 5 gavekort a kr 800 kr

Mer informasjon om dette kommer i slutten av november, hvor vi da også håper at vi har fått flere bidrag. Det skal bli spennende å se, for arbeidet med dette er ikke over ennå. Alle våre medlemmer vil få mail, hvor vi forteller hvordan vi legger det opp. Det blir mulig å sette seg på de lister man ønsker, for å være med i konkurranser om å vinne gavekort fra de ulike bidragsytere. 

Det har vært en stor glede å arbeide med dette, for om ikke alle kunne gi oss bidrag av ulike årsaker, så har de likevel kommet med veldig gode ord til oss. Det nytter å informere aktører i samfunnet om uføres ulike situasjoner og om ULO, og skape forståelse for at det er behov for rabatter og også andre bidrag. Jo flere som får vite om oss, jo mer støtte får vi!

Noen har gitt tilbakemelding om at det er tankevekkende, en annen skriver at det er et spennende prosjekt. Flere har skrevet til oss at de ser vi kan utgjøre en forskjell, mange setter pris på at noen gjør det viktige arbeidet- om de kan støtte oss konkret, eller ikke.  Noen sier at det ser nyttig ut med en organisasjon for uføre, og de absolutt aller fleste ønsker oss lykke til videre i framtiden. Om ikke alle har gitt svar på våre mail, så er det kun positive tilbakemeldinger vi har mottatt av de som har tatt seg tid til å lese om oss. Flere har altså også kunnet vise det i handling, ved å bidra med gavekort. Det viser at det er flere der ute i samfunnet, som forstår litt om uføres situasjon. At det finnes noen som bryr seg, og ønsker å hjelpe litt til med en positiv oppmerksomhet. 

Vi håper at dette er et godt bidrag til våre medlemmer, nå som vi går mot juletider. Det er ingen tvil om at det er mange som tenker på uføre, og som gir oss støtte på den måten de kan, når de får muligheten til det. 

ULO ønsker med dette LYKKE TIL i desember-trekningene! 

Med vennlig hilsen

 

Lena Angelia Sommerseth

Leder arbeidsteamet