Fremdeles mye bygging av organisasjonen

Det er håp, vi trenger bare å stå stødig side ved side, og ta et skritt om gangen mot målet

Det er håp, vi trenger bare å stå stødig side ved side, og ta et skritt om gangen mot målet

 

Vi har jobbet mye med å få vår nettside "opp å gå", og ikke minst bygge medlemsportalen i samarbeid med Gasta Design. Det er jo slik at innholdet på våre nettsider må vi bidra til, og det krever mye tid og krefter for å få til dette. 

Nå har vi hatt kurs også, slik at vi kan begynne å lære hvordan vi skal drifte våre nettsider. Og det krever jo sitt, vi går jo ikke for full maskin akkurat- og nå må det øvelse til, for å klare å virkelig lære dette! 
Så vi må be om god tålmodighet, for ingen av oss er profesjonelle , og vi må ta hensyn til helsen, ta et skritt om gangen, for å få vår organisasjon sakte men sikkert mot visjonen om et verdig liv. 

Det tikker inn nye medlemmer litt jamt og trutt, vi hadde nok håpet at det skulle tikket inn litt flere- da vi gikk ut med vervekampanje, for å få hjelp til vekst av alle som utgjør ULO. Hittil har vi ikke mottatt noen bidrag i forbindelse med vervekampanjen, noe vi tar til etterretning.Vi endrer nå litt på kampanjen, og håper flere har lyst til å gi 1 minutt, eller 60 minutter for å bidra til å gjøre ULO kjent, og få flere medlemmer. Du kan lese her , for å se hva du kan gjøre!  Har du et godt tips til hvordan du tror du vil kunne bli en aktiv verver, så skriv gjerne litt om det i kommentarfeltet!  I forbindelse med at våre nye nettsider og medlemsportalen er ferdigstilt og lansert, har vi valgt å "feire" dette, med å gi halv pris på hovedmedlemsskap for innmeldinger fra og med 23.09.16, og vi håper du som allerede medlem, ser verdien av flere medlemmer, og gjerne forteller andre om dette tilbudet! 

Vi håper at medlemsportalen vil bidra til å skape engasjement hos hver og en, da sammen for retten til et verdig liv, beror på at mange gjør litt- slik at ikke medlemmer ikke forventer fulltidsjobb fra styret og arbeidsteam. Det er full forståelse for at mange vegrer seg for å bidra, og det er greit det også. Vi fortsetter jobben uansett, men det kan ta litt lenger tid med det meste, ettersom vi ikke kan betale/ansette noen til å utføre jobber slik en del andre organisasjoner kan. 
Vi tror ikke det er en løsning å legge oss på LOs kontingentnivå, for å få gjort mye på kort tid. Men vi tror det er en løsning at vi holder kontingenten lavest mulig, og får engasjerte medlemmer, som bidrar med det de kan, kanskje 5 minutter i uken. Det blir jo faktisk ganske mange minutter totalt! Og i tillegg se at vi ikke kan, eller bør gape over for mye på en gang- det har helt klart vært en feil vi har gjort tidligere. 

Arendalsuka var et krevende prosjekt, som satte styret og arbeidsteam på "sykemelding" i 3 uker etterpå- men vi mener det var verd det. Vi lærte mye om hvor utrolig mye jobb det var i forkant også, det opplevdes nesten som et helt årsverk totalt å få alt i havn før Arendalsuka. Men, nå er jo mye på plass med tanke på neste år- og vi vet at vi må starte tidlig på året, for å komme litt mer helskinna gjennom det arrangementet i 2017. Så vi oppfordrer alle til å lese på Arendalsuka, som har en egen side her på medlemsforumet. 

Utover høsten nå, så vil det bli mye fokus på samarbeide med andre organisasjoner, det er noe en ung organisasjon vil ha stort behov for. Det å få etablerte , og få store organisasjoner til å åpne øynene for oss, er svært viktig. Vi må sørge for å bli synlig, bli kjent og skaffe oss "allianser" for å bli en respektert organisasjon, med påvirkningskraft! Byråkratiet vil jo helst ikke bry seg så mye om en nystartet organisasjon- de vil vel helst ignorere, og håpe sånne skvises ut og "dør" - så vi ikke blir en trussel. 

Det vil også bli saker som å kreve konsekvensutredning av uførereformen, og bostøtte "fadesen" som blir sterkt fokus fremover. 

Vi håper at alle medlemmer vil bidra til positivog engasjert innsats, slik at vi vokser og får makt i vårt liv. Vi er verdig et så¨godt liv som mulig med våre utfordringer! 

Vi håper dere leser dere godt rundt på medlemsportalen, og tenker "hva kan jeg bidra med! Og ikke kapituler- ikke godta systemet- finn livsgleden og kamplysten!!
 

Mvh Styret og arbeidsteam