Julebrevet som er sendt til din mail

Vi i ULO vil gjerne få ønske alle våre medlemmer en riktig
God Jul og Et Riktig Godt Nytt år!


Vi vet at for mange er denne tiden særlig vanskelig, og vi skulle gjerne ha kunnet gi hver og en, noe ekstra spesielt. En hyggelig sammenkomst, en gave, en reise til barnebarna, en ferie- ja mye annet også. Det har vi ikke mulighet til- men vi har mulighet til å gi dere et løfte om at ULO jobber og står på videre i 2017. Vi har mulighet til å bidra med håp om at i fremtiden vil ULO blir en organisasjon , med stor tyngde- som igjen vil kunne bidra til at hver og en opplever seg verdsatt som medmenneske i vårt samfunn.

Men, vi klarte å gi ganske mange gaver via julekalenderen, og vi vil også markere ULOs “2 års dag”, som er “rett rundt hjørnet. Så vi oppfordrer alle hovedmedlemmer til å følge med inne på medlemsportalen- kanskje blir det du som får en velfortjent gave neste gang! ULO “så dagens lys” 26.12.14, hvorpå stiftelsesmøte så ble holdt i januar 2015. 9. Januar fikk vi tildelt et organisasjonsnummer , og i forbindelse med disse merkedagene i ULOs historie, legges det ut noen gaver. Påmeldingen til disse, vil starte 26.12.16, og avsluttes 9. januar. Så vi håper du følger med, og registrerer deg!

Vi har og medlemmer som ikke feirer jul, av forskjellige årsaker, og selvsagt har vi gode ønsker for lys og varme i en ellers mørk årstid for dere også! For hva en feirer, er kanskje ikke av så stor betydning- det som betyr noe, er for de fleste å kunne ha sine nære og kjære rundt seg, det å kunne besøke de en er glad i, det å dele gode stunder sammen.
 

Mest av alt skulle det være fint å kunne gitt alle en hel dag, som helt frisk- en dag fri fra det som hindrer deg i å være arbeidsfør! Slike mirakler er nok ikke noe vi i arbeidsteam, adminteam og styre kan fremskaffe. Men vi håper at du, uansett om du feirer jul, eller ikke, vil ta imot den gaven vi gir videre for 2017- med å jamt og trutt jobbe i fellesskap for uføres rett til et verdig liv <3
Husk at et lite smil, og et vennlig ord til den du møter, er en gave- som kan bety mer enn du aner! Og det fine med det, er at det betyr mye for deg selv også <3
Det er nok mye sant i ordene : Det du gir, får du tilbake. Og i ULOs gavedryss, fikk vi god hjelp av flere medlemmer. Det er vi takknemlig for, og faktisk så fikk vi så mye tilbake, at vi nå har fått enda et medlem inn i arbeidsteamet. Det er veldig hyggelig å kunne ønske May Lillian Fjeldsaunet inn i teamet, som en kjærkommen ekstrahjelp. Det er menneskers engasjement og innsats, som gjør at ULO vokser, og vi har plass til flere.


Vi vil og få benytte anledningen til å takke for at så mange av våre trofaste medlemmer har vært så raske til å betale inn medlemskontingenten! Det  setter vi veldig pris på . Det gjør at vi kan planlegge aktiviteter for neste år!

Helt til sist ønsker jeg å informere om at vi i alle ULOs team har stort behov for fri nå, slik at oppgaver foruten registreringer av medlemmer, og utsending av medlemskort, vil måtte vente til begynnelsen av januar.

Vi ønsker deg en så god tid fremover, som mulig for deg <3
Med vennlig hilsen for ULO, Laila Sandbekk, leder

 

Vi påminner om medlemsportalen vår, som vil bli den viktigste kommunikasjonsplattofrmen vår fremover, og oppfordrer alle hovedmedlemmer til å registrere seg der! 

Dersom det er noen, som ikke ser noen mulighet til å betale medlemsskap i ULO, men likevel ønsker medlemskap- så kan dere gjerne sende mail til  medlem@ulo.no, da vi har flere som ønsker å gi bort gavemedlemsskap.
Ønsker du å gi bort et medlemsskap, så kan dere betale inn, og merke betalingen med gavemedlemsskap.
Vi minner alle om å legge emaill-adressene til Ulo  i kontaktlista. Slik at alle ser de har fått mail fra oss. Dette gjelder medlem@ulo.nostyret@ulo.no , post@ulo.no , wf-noreply@visma.comarbeidsteamet@ulo.no
Så minner vi  de som enda ikke har betalt at forfallsdato er 30.desember.Vi håper de fleste klarer å betale innen forfall, da halv pris på medlemskontingenten er basert på det. Det sendes for tiden ut medlemskort fortløpende etter registrert innbetaling.Hvis noen har problemer med å betale, eller ikke finner mail med medlemskort,  så setter vi pris på at dere sender en mail til medlem@ulo.no