1. ULO


1. Hvordan melder jeg meg inn?

Ved å bruke innmeldingsskjema under Innmelding på nettsiden.

2. Hvor mye koster et medlemskap?

Hovedmedlemskap koster 300,- NOK, Støttemedlemskap koster 150,- NOK Kontingenten er da betalt for 12 mnd etter registrert dato for innmelding.

3. Hva får jeg igjen for et medlemskap?

Det viktigste våre medlemmer får igjen for å være medlem i ULO, er en organisasjons felles styrke, der målet er å kunne bli en sterk stemme for alle uføre tilhørende det norske trygdesystemet. ULO bidrar og til å skape samhold, samt å jobbe med likemannshjelp. Vi har også avtaler med flere bedrifter som gir våre medlemmer gode betingelser hos dem. Det kan du lese om under Medlemsfordeler.

4. Jeg ønsker å melde meg ut, hvordan går jeg frem?

Ved å sende mail til ,medlem@ulo.no med din informasjon og medlemsnr.

5. Jeg ønsker å støtte dere økonomisk, hvordan går jeg frem?

Foreløpig har vi ikke en donasjonknapp her, men du kan overføre i din gave via nettbank til kontonr: 1503.64.00657 Vi takker hjertelig for hver eneste donasjon vi får, da det hjelper oss i å nå og hjelpe flere uføre.

6. Min bedrift ønsker å inngå en avtale med dere, hvordan går jeg frem?

Vi setter utrolig pris på samarbeid og støtte fra bedrifter. Vår kontaktperson for bedriftsavtaler er Lena Angelia Sommerseth, leder arbeidsteam Send gjerne mail til arbeidsteamet@ulo.no

7. Jeg har spørsmål til styret, hvilke adresse bruker jeg?

Styremailen er styret@ulo.no, om du ønsker å nå en spesifikk person bes du om å skrive navnet til personen i emnefeltet. Om det gjelder tips til saker vi kan jobbe med, kan dette sendes til arbeidsteamet@ulo.no , eller bruke gjerne kontaktskjema på nettsiden vår.

8. Hvem er i styret?

Informasjon om styrets og arbeidsteamets medlemmer finner du under "om ULO" her på nettsiden vår.

9. Jeg ønsker å bidra i organisasjonen, hvem kontakter jeg?

Send en mail til arbeidsteamet@ulo.no, eller bruk vårt kontaktskjema på nettsiden under kontakt, og fortell om deg selv og hvordan/hva du ønsker å bidra med. Vi setter stor pris på medlemmer som ønsker å engasjere seg, og bidra i ULO.

10. Har dere et diskusjonsforum?

Vi har en medlemsgruppe på facebook, denne brukes som et diskussjonsforum for våre medlemmer. I tillegg har vi en likerside på facebook, samt en medlemsportal her på nettsiden.

Fant du ikke svaret på ditt spørsmål?

Kontakt oss